دکتر مسعود انظاری 4 جراحی بینی 4 هزینه عمل بینی استخوانی در اردبیل سال 1403
دکتر مسعود انظاری 9 جراحی بینی 9 هزینه عمل بینی استخوانی در اردبیل سال 1403

هزینه عمل بینی استخوانی در اردبیل سال 1403

هزینه عمل بینی استخوانی در اردبیل چقدر است؟ شاید شما نیز تا به حال این سوال به ذهنتان رسیده باشد که هزینه عمل بینی استخوانی چقدر است؟ در این مطلب تصمیم داریم، در مورد هزینه عمل بینی استخوانی به طور کامل توضیح دهیم. آیا هزینه عمل بینی استخوانی با سایر فرم های بینی متفاوت است؟ هزینه های انواع جراحی های زیبایی از جمله جراحی بینی، با توجه به نوسانات قیمت ارز و مسائل مالی کشور، در حال افزایش است. پس یقینا هزینه های جراحی بینی استخوانی هم با سال آینده متفاوت است.

جراحی بینی استخوانی توسط دکتر مسعود انظاری

هزینه های عمل بینی استخوانی شامل چه چیزهایی می شود؟

هزینه جراحی بینی استخوانی با توجه به موقعیت مطب جراحی که به او مراجعه می کنید، مراکز جراحی سرپایی و یا در بیمارستان ها، متفاوت است. جراحی بینی در کلینیک های خصوصی بخاطر استفاده از تجهیزات اتاق عمل و دستیاران جراح، یقینا شامل هزینه های کمتری است. در عمل بینی سرپایی در مراکز، تجهیزات و امکانات لازم برای جراحی توسط شخصی دیگر برای جراح آماده می شوند.  هزینه جراحی بینی استخوانی در بیمارستان ها، بخاطر وجود امکانات و تجهیزات پزشکی بیشتر، از دو گزینه دیگر بیشتر است. قبل از اینکه برای جراحی بینی اقدام کنید، از تجربه و مهارت پزشک جراح و مرکزی که مراجعه کرده اید با خبر شوید. بعلاوه، محل جغرافیایی هم در هزینه های جراحی تاثیرگذار است. برای مثال در تهران نسبت به شهرهای کوچک، به دلیل دسترسی به بهترین جراح بینی استخوانی هزینه های عمل بالاتر است.

هزینه های عمل بینی استخوانی شامل چه چیزهایی می شود؟

در صورتی که از فرم بینی خود راضی نیستید و یا از گرفتگی بینی و یا مشکلات تنفسی و … رنج می برید و یا بینی شما در اثر حادثه آسیب دیده است، عمل بینی می تواند این نواقص را برطرف کند. هزینه عمل بینی به عوامل مختلفی وابسته است از جمله:

هزینه های پیش از جراحی

این هزینه ها شامل هزینه آزمایش خون، عکس و آتلیه و عکس سی تی اسکن می شود در صورتی که مشکلات تنفسی یا شکستگی های بینی وجود داشته باشد. برای بررسی دقیق ساختمان بینی مورد استفاده هستند. آزمایش خون به منظور ارزیابی مشکلاتی مانند کمبود آهن، کم خونی، ایدز، قند خون و… انجام می شود. در صورتی که بیمار دچار بیماری های خاص باشد مانند تیروئید یا بیماری های قلبی عروقی و … باید به مرکز مربوطه مراجعه کرده و نامه ای برای تایید انجام جراحی بینی دریافت کند و آن را به پزشک خود تحویل دهد. عکس های آتلیه ای برای بررسی مستقیم و کل فرم بینی مورد استفاده قرار می گیرند و در اکثر مطب ها، خودشان از زوایای مختلف عکس برداری می کنند و احتیاجی به آتلیه رفتن نیست.   

هزینه دستمزد جراح

بخش مهمی از هزینه های عمل بینی به مهارت و تجربه جراح، سابقه و شهرت او وابسته است. یک پزشک مجرب و با سابقه عمل های بسیار، تجربه زیادی در حین جراحی های خود بدست آورده است که مهارت های زیادی هم دارند و یقینا هزینه های بیشتری را خواهد گرفت. به همین علت نمی توان برای هزینه های کمتر جراحی، به یک جراح کم تجربه و تازه کار مراجعه کرد و خود را به او سپرد. پرداخت هزینه های بالا لزوما به معنای مهارت بیشتر پزشک جراح نیست. به این دلیل برای اطمینان از کار جراح لازم است که بدون در نظر گرفتن هزینه های عمل بینی، در مورد نتایج عمل  و میزان رضایت بیماران او تحقیق کرد.

نوع بینی

فرم و نوع بینی بیمار نقش زیادی در تعیین میزان هزینه های جراحی بینی دارد. هزینه جراحی بینی غضروفی و جراحی بینی گوشتی معمولا از عمل بینی استخوانی است. در نتیجه هزینه های عمل بینی ترمیمی به صورت کلی هزینه های بیشتری در مقایسه با جراحی اول و عادی باید پرداخت کنید.

هزینه متخصص بیهوشی

در زمان جراحی به بیهوشی نیاز دارید و مراحلی که باید تحت نظر متخصص بیهوشی انجام دهید و علائم حیاتی تان در زمان جراحی بررسی شود. بهترین دکتر گوش و حلق و بینی، روش بیهوشی کامل را در مقایسه با بی حسی های موضعی در اولویت قرار می دهد.  زیرا در زمان بی حسی موضعی بیمار هوشیار بوده و با از بین رفتن بی حسی درد زیادی را احساس می کند. ولی در بیهوشی کامل، بیمار هیچ دردی را در جراحی احساس نمی کند و چون بی حرکت است، جراح تسلط بیشتری روی عمل جراحی خواهد داشت. 

هزینه جلسات معاینه بعد از جراحی

پس از عمل، شخص باید برای مدت یک ماه و هر هفته به پزشک خود مراجعه کند. پس از آن به مدت یکسال، هر 3 ماه یکبار باید مورد معاینه قرار بگیرد. در سال دوم پس از عمل هم هر 6 ماه یکبار باید به پزشک خود مراجعه کند. برخی از پزشکان، این هزینه ها را در کنار هزینه عمل جراحی دریافت می کنند و برای معاینات پس از عمل جراحی نیاز به پرداخت هزینه های دوباره نخواهند داشت.

ویژگی های بینی استخوانی

بینی استخوانی دارای پوستی با ضخامت کمتری نسبت به بینی های گوشتی است؛ نوک بینی استخوانی جمع تر از بینی گوشتی و بینی استخوانی حالت افتادگی در نوکش دارد و انعطاف پذیری بینی بهتر است؛ در ضمن به دلیل ماهیت بینی، جزئیات بینی مثل غضروف و تیغه بینی کاملاً مشخص است؛ بیشتر اوقات، بینی های استخوانی روی ناحیه پل بینی، دارای استخوان برآمده ای هستند که به آن قوز گفته می شود؛ بینی استخوانی نسبت به بینی گوشتی استحکام بیشتر و غضروف های قوی تری دارد.

ویژگی های بینی استخوانی

تفاوت جراحی بینی با رینوپلاستی

رینوپلاستی یکی از روش های پرطرفدار برای زیبایی بینی است. در واقع یک نوع جراحی بینی محسوب می شود که با حفظ سلامت بینی، موجب زیبایی آن نیز می شود. بینی هر فردی در وسط  صورت او قرار گرفته است. بنابراین داشتن یک بینی مناسب با دیگر اجزای صورت، تاثیر زیادی در زیبایی و جذابیت های فردی داشته و اعتماد به نفس افراد را افزایش می دهد. رینوپلاستی برای رفع کردن عیب های ظاهری بینی مانند قوز بینی یا از بین بردن مشکلات در تنفس صورت می گیرد.

نتیجه گیری

جراحی بینی علاوه بر زیبایی می تواند جنبه های درمانی نیز داشته باشد. به همین دلیل بهتر است اولویت را هزینه جراحی در نظر نگیرید و خود را به دست افراد تازه کار و کم تجربه نسپارید. زیرا این جراحی ها اگر طبق استاندارد ها و بدون مهارت صورت گیرد، عواقب جبران ناپذیری نه تنها در شکل ظاهری بلکه در تنفس هم خواهد داشت.

برچسب ها:
مقالات مرتبط
خوابیدن بعد از عمل بینی

خوابیدن بعد از عمل بینی

خوابیدن بعد از جراحی بینی جزء یکی از مهم ترین نکاتی است که حتما می بایست به درستی رعایت کنید چرا که به برای...

سیگار کشیدن بعد از عمل بینی

سیگار کشیدن بعد از عمل بینی

دقت داشته باشید که سیگار کشیدن بعد از عمل بینی به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا می‌تواند روند بهبودی را مختل...

ورزش بعد از جراحی بینی

ورزش بعد از جراحی بینی

ورزش بعد از جراحی بینی می تواند موضوع پیچیده ای باشد. درک روند بهبودی و اینکه انجام چه ورزش های در هفته های...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + هفده =

تماس با پزشک